Меню
Вашата Количка

Clemans Distillery

Clemans Distillery
Марка: Clemans Distillery
Ракия Алхимикът Кайлъшки Мискет 500мл / The Alchemist Kaylashki Misket 500mlМестен сорт за плевенския регион. Гроздето е набрано от лозята на изба „Мизия“, гр.Долни Дъбник. Виното е дестилирано с част от ципите за получаване на повече вкусове и аромати. Резултатът е интензивен аромат ..
45,36 лв.
Марка: Clemans Distillery
Ракия Алхимикът Памид 500мл / The Alchemist Pamid 500mlЕдин от най-старите сортове у нас, а и в света. Ферментацията протича с ципите и изцяло с диви дрожди за максимално извличане на сортовите характеристики. Ракията е с изразена свежест и плодов вкус. Усещат се цитрусови плодове, сухи тр..
45,36 лв.
Ракия Алхимикът Памид с Гевюрцтраминер 500мл Ракия Алхимикът Памид с Гевюрцтраминер 500мл
Не е налично
Марка: Clemans Distillery
Ракия Алхимикът Памид с Гевюрцтраминер 500мл / The Alchemist Pamid/Gewurtztraminer 500mlБленд от 50% Траминер и 50% Червен Памид, дестилирани от вино и отлежали в дъбова бъчва три месеца. Ракията е произведена по класическа технология, подходяща за салати, морски дарове и бели меса. Продук..
42,84 лв.
Ракия Алхимикът Мавруд Био 500мл Ракия Алхимикът Мавруд Био 500мл
Не е налично
Марка: Clemans Distillery
Ракия Алхимикът Мавруд Био 500мл / The Alchemist Mavrud 500mlПървоначално има красива, естествена сладост, последвана от дървесно-тревисто впечатление на отлежала грапа. В хода се развиват подправките, a танините и смолите се появяват все по-ясно, придружени от ванилия и индийско орехче. Т..
47,88 лв.
Ракия Алхимикът Врачански Мискет 500мл Ракия Алхимикът Врачански Мискет 500мл
Не е налично
Марка: Clemans Distillery
Ракия Алхимикът Врачански Мискет 500мл / The Alchemist vrachanski Misket 500mlДестилирана от вино от сорта Врачански мискет, емблема на Северозапада. Отлежала 45 дни в буре от български дъб и след това в иноксов съд за съзряване и запазване на свежестта си. Характерна с наситен мискетов аромат,..
47,88 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)