Меню
Вашата Количка

Dimple Blended Scotch Whisky

Dimple Blended Scotch Whisky
Dimple Golden Selection– С много ванилия и сочни сушени плодове.Блендед шотландско уиски Dimple Golden Selection- меко и доста богато.Освен това се предлага в страхотните бутилки Dimple, които наистина са доста красиви. Цвят: Светъл кехлибар Аромат: Нотки ванилия, сочни ядки, орехи и бил..
48,19 лв. 53,55 лв.
Haig Gold Label Blended Scotch Уиски има богата история, която започва от Робърт Хейг, дестилатор от началото на 1600г. и член на шотландското семейство Клан Хейг.Неговият правнук Кейн Маккензи Хейг, живял в района на Кенетпанс основава компанията, известна като John Haig & Co (сега собтсвенос..
27,29 лв.
Дъмпъл скоч уиски се произвежда от Haig, най-старата оцеляла шотландска дестилерия.В състава му има повече от 30 малцови и житни уискита, сред които и някои от най-редките видове малц, които са част от специалната колекция на Haig.През 1987 г. Dimple се помещава в уникална тристранно вдлъбната бу..
69,99 лв. 73,49 лв.
Това е второто издание на Haig Club Clubman. И то както първото е съсобственост на Дейвид Бекъм.Изцяло отлежавало в бъчви от бърбън, това зърнено уиски не е никак за пренебрегване. Дестилацията и бутилирането са извършени в небезизвестната Cameron Brig.В него ще усетите ванилия, нуга и карамелени..
52,49 лв.
Дъмпъл Блендирано Скоч Уиски се произвежда от Haig, най-старата оцеляла шотландска дестилерия.В състава му има повече от 30 малцови и житни уискита, сред които и някои от най-редките видове малц, които са част от специалната колекция на Haig.През 1987 г. Dimple се помещава в уникална тристранно в..
88,92 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)