Меню
Вашата Количка

Ядки

Печен Фъстък Детелина 80грФъстъците са много засищащи заради голямото количество фибри, което съдържат. Богати са на фолиева киселина, която спомага за обновяването на клетките, а съдържащите се в тях мазнини са полезни при язва и гастрит. Фъстъците подобряват паметта и вниманието, а освен..
1,00 лв.
Печен Бадем Детелина 80грПрепоръчват се при хипертония, ракови заболявания, очни болести, затлъстяване, язви, киселини. Използват се както в сладкарството, така и за подобряване вкуса на много основни ястия.Освен много вкусни те съдържат много калций и витамин Е. Те са най-ценните по съста..
3,15 лв.
Печено Кашу Детелина 80грКашуто се е смятало за храна на богатите, защото отделянето на ядката от черупката е било трудоемко и е изисквало голяма прецизност. Днес тo e достъпнo за всеки. Консумира се като лакомство и здравословна храна богата на белтъчини и въглехидрати.Тегло: 80гр..
3,57 лв.
Печени Лешници Детелина 80грЛешникът помага за понижаването нивата на лошия холестерол и може да се яде и при много строга диета без риск от напълняване. Лешникът помага при хронична умора, диабет, повишено налягане и увеличаване на простата.Разфасовка: 80гр..
3,99 лв.
Печен Шамфъстък Детелина 80грБлагодарение на техния състав, който включва антиоксиданти, ненаситени мазнини и различни витамини и минерали, шам фъстъците предлагат много възможности за предпазване на сърцето.Шамфъстъците са полезни за сърцето.Разфасовка: 80гр..
3,99 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)