Меню
Вашата Количка

Кафе Дози Филтър

Марка: Lavazza
Описание: Eспресо с класически италиански вкусЕспресо с интензивен аромат, гъста пяна и вкус с приятни препечени и дървесни нотки. Блендът се състои от кафени зърна от Африка, Азия и Южна Америка. Lavazza Gran Espresso е изключително кремообразно кафе с кадифено тяло, леко опушен вкус и инте..
0,51 лв.
Марка: Pellini Caffe
Описание:Традиционна италианска рецепта със  средна степен на изпичане на зърната. Умерено силно кафе с интензивен вкус на шоколад без признаци на киселинност, приятен аромат, средно съдържание на кофеин и богат, плътен каймак...
0,68 лв.
Марка: Illy
Описание:Кафето illy Espresso е направено от висококачествен сорт 100% арабика.Това кафе е с хармоничен вкус, аромат и плътност.Разфасовка: 18бр в кут.Сорт: 100% Арабика..
13,99 лв. 17,22 лв.
Марка: Lavazza
Описание: Безкофеиново еспресо с плътно тяло и кадифен каймак. Селекция от най-добрите кафеени зърна за балансиран вкус.  Разфасовка: 18бр в кут...
13,44 лв.
Illy Intenso Филтър 18бр в кут.
Ново -19 %
Марка: Illy
Illy Intenso Филтър 18бр в кут.Профилът на изпичане на кафето в дози illy Intenso разкрива пълния потенциал на сместа illy,направена от 100% Aрабика. Резултатът в чашата е ароматно кафе с изкусителни нотки на какао,сушени плодове и силен послевкус. За всички любители на кафето,които ценят пълно..
13,99 лв. 17,22 лв.
Марка: Illy
Illy Classico Филтър 40бр в кут.Кафето illy Espresso е направено от висококачествен сорт 100% арабика.Това кафе е с хармоничен вкус, аромат и плътност.Разфасовка: 40бр в кут.Сорт: 100% Арабика..
26,00 лв. 27,30 лв.
Марка: Kimbo
Описание: Филтър дози Cialda Decaffeinato от Kimbo предлагат собено кремообразна и пълноценна безкофеинова кафе смес с ясно изразена сладост. Сорт: 70% Арабика, 30% Робуста Разфасовка: 100бр...
52,50 лв.
Lavazza Gran Espresso Intenso филтър 150бр Lavazza Gran Espresso Intenso филтър 150бр
В наличност
Марка: Lavazza
Описание: Този бленд се характеризира с типичното южно италианско бавно печене, което води до особено силен вкус, но и и мек послевкус. Сместа от ароматни кафени зърна от Южна Америка, Азия и Африка има подчертано кремообразно тяло. Lavazza Gran Espresso Intenso е кафе, приготвено от чисти ..
0,51 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)