Меню
Вашата Количка

Кафе на зърна

Марка: Pellini Caffe
Описание:Еспресо бленд: Арабика/Робуста Бавен процес на изпичанеСтепен на изпичане: medium Готовата напитка се характеризира с богат и хармоничен вкус, благороден аромат и устойчив каймак...
41,79 лв.
Марка: Gimoka
Gimoka Gusto Ricco 1kg / Кафе на зърна Джимока Густо Рико 1кг Кафе на зърна GIMOKA GUSTO RICCO е италианско еспресо с отличен вкус и остър аромат. Смес, характеризираща се с тъмно изпичане на кафе, което придава интензивен вкус, с освобождаващи нотки на препечен хляб и бисквитка.Блендът от..
13,96 лв.
Марка: Lavazza
Lavazza Expert Gusto Forte 1kg Кафе на Зърна / Кафе Лаваца Експерт Густо Форте 1кгС богатия си аромат и нежен вкус е подходящ за интензивно започване на деня.Най-продаваното кафе Lavazza за вендинг автомати. Балансирано кафе, което е силно и ароматно, с последователен крем, който приятно ще изн..
38,64 лв.
Марка: Lavazza
Описание: С богатия си аромат и нежен вкус е подходящ за интензивно започване на деня.Lavazza Gran Espresso притежава наситен аромат на черен шоколад и лек кремообразен каймак с плътен вкус. Микса от сортове 40% Арабика и 60% Робуста прави еспресото толкова неустоимо, че няма да можете да му..
52,39 лв.
Марка: Lavazza
Описание: Кафето Lavazza Gold Selection е специално селектирана смес от висококачествени сортове Арабика и Робуста, добити от най-добрите кафе плантации в Бразилия, Централна Америка и Азия. Това кафе е добре балансирано, със силен аромат. Подходящо е за тези, които обичат Капучино и Лате.&n..
63,63 лв.
Марка: Lavazza
Lavazza Super Crema 1kg Кафе на Зърна / Кафе Лаваца Супер Крема 1кгС богатия си аромат и нежен вкус е подходящ за интензивно започване на деня.Кафе Lavazza е смесица от бразилско сладко кафе от централна Америка с деликатен индонезийски мек и интензивен вкус. Lavazza Super Crema е кафе за всичк..
53,45 лв.
Марка: Lavazza
Lavazza Qualita Rossa 1kg Кафе На Зърна / Кафе Лаваца Куалита Роса 1кгПРОИЗХОД: Африка, БразилияСЪСТАВ: арабика и робустаКафето Lavazza Qualita Rossa умело съчетава Африканска Робуста и Бразилска Арабика. Това кафе е плътно, с богат аромат, перфектен избор за едно по-приятно събуждане и зарежда..
32,34 лв.
Марка: Lavazza
Lavazza Super Gusto 1kg Кафе на Зърна / Кафе Лаваца Супер Густо 1кгLavazza Super Gusto е чудесно еспресо със средна сила и въпреки това плътен, наситен вкус. Характеризира се с лекият привкус на сушени плодове, подправки и едва доловими пикантни нотки. Със “Super Gusto” ще се докоснете до ..
63,84 лв.
Марка: Illy
Illy Espresso 250gr-Кафе на Зърна / Кафе Или 250гр Метална Кутия на ЗърнаКафето illy Espresso е направено от висококачествен сорт арабика 100%. Това кафе е с хармоничен вкус, богат аромат и пълна плътност. Кафе, което докосва сетивата, съживява духа и събужда разума.Illy Espresso на зърна ..
21,52 лв.
Марка: Lavazza
Lavazza Dek 500gr Без Кофеин на зърна / Кафе Лаваца 500гр без кофеин на зърнаБез кофеиновите зърна на кафето са 100 % арабика събирани ръчно и преработени внимателно.Аромата e уникален, балансирана е сместа с произход от Коста Рика. Насладете се на плътен, незабравим вкус. Вкус на автентич..
30,24 лв.
Pellini N82 Vivace 1kg
Не е налично
Марка: Pellini Caffe
Описание:Бленд: Арабика/Робуста Степен на изпичане : medium Перфектно изпечени зърна, които глезят рецепторите с един жив вкус....
39,60 лв.
Показани са от 1 до 11 от 11 резултата (1 страници)