Меню
Вашата Количка

Russian Standard Vodka

Russian Standard Vodka
Водка Русский Стандарт Ориджинъл е призната като върховен пример, който да служи като еталон за останалите руски водки. Съобразена с оригиналната рецепта на Дмитрий Менделеев, тя представлява великолепено мек алкохол, който запазва характерния “хлебен” вкус на традиционната руска водка. Произвед..
3,78 лв.
Водка Русский Стандарт Ориджинъл е призната като върховен пример, който да служи като еталон за останалите руски водки.Съобразена с оригиналната рецепта на Дмитрий Менделеев, тя представлява великолепено мек алкохол, който запазва характерния “хлебен” вкус на традиционната руска водка.Произведена в ..
22,88 лв.
Водката Руски Стандарт Платинум изпъква като едно чудесно отражение на предприемаческия дух и опит на технолозите.Платинум не само отговаря на стриктните изисквания на класическата формула на Димитри Менделеев, а отива и по-далеч благодарение на иновативните технологии в производствения процес.И..
47,25 лв.
Водка Руский Стандарт 1.5лРусский Стандарт Ориджинъл водка е призната като върховен пример, който да служи като еталон за останалите руски водки. Съобразена с оригиналната рецепта на Дмитрий Менделеев, тя представлява великолепено мек алкохол, който запазва характерния “хлебен” вкус на традиционната..
59,85 лв.
Руски Стандарт Империя е с несравним вкус, а течността превъзхожда всички останали по чистота и кадифена нежност.Производството на Империя превъзхожда Руски Стандарт Ориджинал и Платинум. Алк.: 40% Разфасовка: 1л..
104,99 лв.
Водка Руский Стандарт Платиниум 500мл
Не е налично
Водката Руски Стандарт Платинум изпъква като едно чудесно отражение на предприемаческия дух и опит на технолозите. Платинум не само отговаря на стриктните изисквания на класическата формула на Димитри Менделеев, а отива и по-далеч благодарение на иновативните технологии в производствения процес...
25,19 лв.
Водка Руский Стандарт Платиниум 1л
-10 % Не е налично
Водката Руски Стандарт Платинум изпъква като едно чудесно отражение на предприемаческия дух и опит на технолозите.Платинум не само отговаря на стриктните изисквания на класическата формула на Димитри Менделеев, а отива и по-далеч благодарение на иновативните технологии в производствения процес.Изклю..
45,36 лв. 50,40 лв.
Водка Руский Стандарт Голд 700мл
Не е налично
Водка Руский Стандарт Голд / Vodka Russian Standard GoldVodka Russian Standard Gold е вдъхновена от стара сибирска рецепта, любима на руския император Петър Велики,който я прави всеизвестна, и съдържа екстракти от златен корен (сибирски жен-шен).  Произход: Русия..
26,14 лв.
Водка Руский Стандарт 500мл
Не е налично
Водка Русский Стандарт е призната като върховен пример, който да служи като еталон за останалите руски водки.Съобразена с оригиналната рецепта на Дмитрий Менделеев, тя представлява великолепено мек алкохол, който запазва характерния “хлебен” вкус на традиционната руска водка.Произведена в Санкт Пете..
15,74 лв.
Водка Руский Стандарт 3л
Не е налично
Водка Руский Стандарт 3л / Vodka Russian Standard 3lРусский Стандарт Ориджинъл водка е призната като върховен пример, който да служи като еталон за останалите руски водки. Съобразена с оригиналната рецепта на Дмитрий Менделеев, тя представлява великолепено мек алкохол, който запазва характерния “хле..
100,80 лв.
Водка Руский Стандарт 200мл
Не е налично
Русский Стандарт Ориджинъл водка е призната като върховен пример, който да служи като еталон за останалите руски водки. Съобразена с оригиналната рецепта на Дмитрий Менделеев, тя представлява великолепено мек алкохол, който запазва характерния “хлебен” вкус на традиционната руска водка.Произведена в..
7,86 лв.
Водка Руский Стандарт 1л
Не е налично
Русский Стандарт Ориджинъл водка е призната като върховен пример, който да служи като еталон за останалите руски водки.Съобразена с оригиналната рецепта на Дмитрий Менделеев, тя представлява великолепено мек алкохол, който запазва характерния “хлебен” вкус на традиционната руска водка.Произведена в ..
30,96 лв.
Vodka Russian Standard Gold 1l
-10 % Не е налично
Vodka Russian Standard Gold 1l / Водка Руский Стандарт Голд 1л Създадена по класическата древна рецепта за създаване на водка, разработена от Дмитрий Менделеев - екстракт от внимателно подбран "златен корен" (сибирски жен-шен). Опаковката на продукта е с луксозни релефни златни орнаменти, ..
30,52 лв. 33,91 лв.
Показани са от 1 до 13 от 13 резултата (1 страници)