Меню
Вашата Количка

Starosel Winery

Starosel Winery
Марка: Starosel Winery
Ракия Старосел ГроздоваСорт: Червен мискетТехнология на производство: Произведена чрез дестилация на ферментирала гроздова мъст, формирана в дъбови бъчви за период от 6 до 8 месеца.Характеристика на продукта: В букета на ракията доминира аромата на типичния за региона сорт Червен мискет.Запазен е де..
12,18 лв.
Марка: Starosel Winery
Вино Старосел Мерло 750млСорт: МерлоЗатваряне: Коркова тапаРегион: Тракийска низина, БългарияКлимат и почви:Регионът се характеризира с континентален климат. Топло и сухо лято с добро разпределение на валежите през целия вегетативен период. Мека и топла зима без пролетни слани. Почвит..
12,44 лв.
Марка: Starosel Winery
Вино Старосел Шардоне х Мускат 750млСорт: Шардоне 50%, Мускат 50%Затваряне:Коркова тапаРегион:Тракийска низина, БългарияКлимат и почви:Регионът се характеризира с континентален климат. Топло и сухо лято с добро разпределение на валежите през целия вегетативен период. Мека и топла зима без ..
12,44 лв.
Марка: Starosel Winery
Вино Старосел Шардоне 750млСорт:ШардонеЗатваряне:Коркова тапаРегион:Тракийска низина, БългарияКлимат и почви:Регионът се характеризира с континентален климат. Топло и сухо лято с добро разпределение на валежите през целия вегетативен период. Мека и топла зима без пролетни слани. Почвите са..
15,32 лв.
Марка: Starosel Winery
Вино Старосел Розе 750мл / Starosel Rose 750mlВиното се отличава с кристална бистрота, с бледорозов цвят, с ягодово-малинови нюанси. Ароматът е добре изразен, интензивен, но същевременно нежен и завладяващ. Доминиран е от плодовитостта (ягода и череша). Вкусът е свеж, лек много равномерен...
12,44 лв.
Марка: Starosel Winery
Вино Старосел Совиньон Блан 750мл / Starosel Sauvignon Blanc 750mlВиното е с лек зеленикъв цвят и идеална прозрачност. Ароматът е свеж, наситен, мощен, впечатляващ с комплексен характер, в който чудесно се съчетават плодовите аромати на ананас и лайм, с цветисто-тревисти нюанси. Вкусът е о..
17,85 лв.
Марка: Starosel Winery
Вино Старосел Мавруд 750млСорт: МаврудЗатваряне: Коркова тапаРегион: Тракийска низина, БългарияКлимат и почви:Регионът се характеризира с континентален климат. Топло и сухо лято с добро разпределение на валежите през целия вегетативен период. Мека и топла зима без пролетни слани. Почв..
12,44 лв.
Марка: Starosel Winery
Вино Старосел Тероар 750млСорт: Мерло, Каберне СовиньонВиното се отличава с наситен гранитовочервен цвят, искрящ и чудесен блясък. Комплексният и завладяващ букет е балансиран между типичните за висококачествен дъб нюанси на ванилия, шоколад и подправки, съчетани с ароматите на презряло грозде ..
14,60 лв.
Марка: Starosel Winery
Вино Старосел Вионие (Starosel Viognier) 750мл е бяло вино, което се отличава със своя елегантен и ароматен профил. Произведено от грозде от сорта Вионие, то носи характерните за сорта плодови нотки и деликатна текстура.Вината от винарската къща Старосел са известни с тяхната автентичност и високо к..
12,44 лв.
Марка: Starosel Winery
Ракия Старосел Тракийско ЗлатоТракийско злато е пример за висш пилотаж в производството на ракия.Трудно можем да предложим достойно описание на това питие.Оставяме на Вас, феновете на "Старосел", сами да го изживеете. Алк.: 40% Разфасовка: 500мл..
30,23 лв.
Марка: Starosel Winery
Вино Старосел Мускат 750мл / Starosel Muskat 750mlВинарска изба Старосел представя вино,което се отличава с чудесна бистрота и гланц със запазен жълто зеленикав цвят.Ароматът е изключително интензивен и същевременно фин и елегантен,в който мускатовият аромат е съчетан чудесно с цветисти,свежи нюанси..
15,32 лв.
Марка: Starosel Winery
Вино Старосел Мерло Дъб Барел 750млСорт: МерлоЗатваряне: Коркова тапаРегион: Тракийска низина, БългарияКлимат и почви:Регионът се характеризира с континентален климат. Топло и сухо лято с добро разпределение на валежите през целия вегетативен период. Мека и топла зима без пролетни слани.&n..
21,00 лв.
Марка: Starosel Winery
Вино Старосел Каберне Совиньон 750млСорт: Каберне СовиньонЗатваряне: Коркова тапаРегион: Тракийска низина, БългарияКлимат и почви:Регионът се характеризира с континентален климат. Топло и сухо лято с добро разпределение на валежите през целия вегетативен период. Мека и топла зима без проле..
12,44 лв.
Марка: Starosel Winery
Вино Старосел Милезим Червен 750млРеколта: 2019Сорт: Мерло, Каберне Совиньон, СираЗатваряне: Коркова тапаРегион: Тракийска низина, БългарияКлимат и почви:Регионът се характеризира с континентален климат. Топло и сухо лято с добро разпределение на валежите през целия вегетативен период. Мек..
18,90 лв.
Марка: Starosel Winery
Ракия Старосел Мускатова Сорт: МускатТехнология на производство: Произведена чрез дестилация на ферментирала гроздова мъст.Характеристика на продукта: Мускатовата ракия е произведена от едни от най-впечатляващите сортове грозде.В букета от аромати, типичния за Муската е постигнат баланс между плодов..
16,27 лв.
Марка: Starosel Winery
Вино Старосел Сира 750мл / Starosel Syrah 750mlИдеално бистро вино, с дълбок и наситен цвят, с рубинени и виолетови нюанси. Ароматът е мощен и експресивен с плодов характер (вишна и горски плодове), съчетан с фини цветисти нюанси на виолетки. Вкусът е дълъг, мек и хармоничен, с чудесен обе..
12,44 лв.
Марка: Starosel Winery
Вино Старосел Благороден Грях Десертно Вино 350млСорт:Muskat roze a petits grains - ТамянкаТехнология на производство:Гроздето се остава да стафитизира след озряване на лозите. Преминава през последваща мацерация за 24 часа, след което гроздовия сок ферментира при температура от 15 градуса. Вината с..
30,45 лв.
Марка: Starosel Winery
Ракия Старосел ДомашнаСорт: Мускат и червен мискетТехнология на производство: Произведена чрез дестилация на ферментирала гроздова мъст, формирана в дъбови бъчви за период от 6 до 8 месеца.Характеристика на продукта: Букета на ракията е доминиран от характерните за региона сортове – Мускат и Мискет...
27,25 лв.
Вино Старосел Розе 3л
Не е налично
Марка: Starosel Winery
Вино Старосел Розе 3л / Starosel Rose 3lВиното се отличава с кристална бистрота, с бледорозов цвят, с ягодово-малинови нюанси. Ароматът е добре изразен, интензивен, но същевременно нежен и завладяващ. Доминиран е от плодовитостта (ягода и череша). Вкусът е свеж, лек много равномерен. ..
24,68 лв.
Вино Старосел Мерло 3л
Не е налично
Марка: Starosel Winery
Вино Старосел Мерло 3лСорт: МерлоЗатваряне: Коркова тапаРегион: Тракийска низина, БългарияКлимат и почви:Регионът се характеризира с континентален климат. Топло и сухо лято с добро разпределение на валежите през целия вегетативен период. Мека и топла зима без пролетни слани. Почвите с..
24,68 лв.
Показани са от 1 до 20 от 20 резултата (1 страници)