Меню
Вашата Количка

Vodka Extra Zytnia

Vodka Extra Zytnia
Марка: Vodka Extra Zytnia
Vodka Extra Zytnia 1l / Водка Екстра Житна 1лExtra Zytnia е полска водка от ръжени зърна, произведена от 100% неутрален спирт от ръжени зърна. Марката се смята за „ретро“ в Полша, връщайки се към духа на водката, както е произведена преди едно поколение. Zytnia всъщност е една от най-стари..
14,42 лв.
Марка: Vodka Extra Zytnia
Vodka Extra Zytnia 500ml / Водка Екстра Житна 500млExtra Zytnia е полска водка от ръжени зърна, произведена от 100% неутрален спирт от ръжени зърна. Марката се смята за „ретро“ в Полша, връщайки се към духа на водката, както е произведена преди едно поколение. Zytnia всъщност е една от най..
7,54 лв.
Марка: Vodka Extra Zytnia
Vodka Extra Zytnia 700ml / Водка Екстра Житна 700млExtra Zytnia е полска водка от ръжени зърна, произведена от 100% неутрален спирт от ръжени зърна. Марката се смята за „ретро“ в Полша, връщайки се към духа на водката, както е произведена преди едно поколение. Zytnia всъщност е една от най..
10,99 лв.
Марка: Vodka Extra Zytnia
Vodka Extra Zytnia 1.500ml / Водка Екстра Житна 1.500млExtra Zytnia е полска водка от ръжени зърна, произведена от 100% неутрален спирт от ръжени зърна. Марката се смята за „ретро“ в Полша, връщайки се към духа на водката, както е произведена преди едно поколение. Zytnia всъщност е една от..
23,08 лв.
Vodka Extra Zytnia 200ml
Не е налично
Марка: Vodka Extra Zytnia
Vodka Extra Zytnia 200ml / Водка Екстра Житна 200млExtra Zytnia е полска водка от ръжени зърна, произведена от 100% неутрален спирт от ръжени зърна. Марката се смята за „ретро“ в Полша, връщайки се към духа на водката, както е произведена преди едно поколение. Zytnia всъщност е една от най..
3,56 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)