Меню
Вашата Количка

Ракия

Класическа мускатова ракия Поморийска МускатоваЕлитно питие с богат аромат и чудесен вкус.Произведена по класическа дестилация на вино от подбрани гроздове Мускат Отонел. Алк.: 40% Разфасовка: 700мл..
15,74 лв.
Бургас 63 Специална Селекция се счита за най-доброто от българската ракия: строга индивидуалност, чистотра и качество без украса.ДЕГУСТАЦИОННИ ХАРАКТЕРИСТИКИБургас 63 е напълно безцветна ракия в елегантна матирана бутилка в строг зелен цвят.Върховният мускатов вкус идва след внимателно подбиране на ..
17,63 лв.
Пещерска Гроздова се прави от грижливо подбрани гроздови селекции, собственост на „Винпром Пещера“ АД, и висококачествени дестилати, които създават характерния й мек и хармоничен вкус.Има чудесен златист цвят.Алк.: 40% Разфасовка: 700мл..
11,65 лв.
Класическа гроздова ракия.Отличава се с характерен аромат, мек и хармоничен вкус.Произведена по класическа българска технология.Алк.: 40% Разфасовка: 700мл..
12,59 лв.
Карнобатска Гроздова  е единствената ракия на българския пазар, която постига уникалната си чистота със силата на древен християнски обред.Тайната е в сребърния кръст, който технолозите на „Винпром Карнобат“ всяка година потапят в съдовете веднага след изваряването й.Така ракията се пречист..
3,67 лв.
Пещерска Гроздова ракия се прави от грижливо подбрани гроздови селекции, собственост на „Винпром Пещера“ АД, и висококачествени дестилати, които създават характерния й мек и хармоничен вкус.Има чудесен златист цвят и класическите 40% алкохол.Алк.: 40% Разфасовка: 200мл..
3,63 лв.
Пещерска Гроздова Ракия се прави от грижливо подбрани гроздови селекции, собственост на „Винпром Пещера“ АД, и висококачествени дестилати, които създават характерния й мек и хармоничен вкус.Има чудесен златист цвят и класическите 40% алкохол.Алк.: 40% Разфасовка: 1л..
15,20 лв.
Ракия Бургаска МускатоваВисококачествена ракия, произведена от сорта Мускат Отонел.Ракията е отлежала в дъбови бъчви за период от най-малко една година.Отличава се със златисто жълт цвят и изключителен аромат на Мускат. Алк.: 40% Разфасовка: 700мл..
15,74 лв.
Марка: Starosel Winery
Ракия Старосел ГроздоваСорт: Червен мискетТехнология на производство: Произведена чрез дестилация на ферментирала гроздова мъст, формирана в дъбови бъчви за период от 6 до 8 месеца.Характеристика на продукта: В букета на ракията доминира аромата на типичния за региона сорт Червен мискет.Запазен е де..
12,18 лв.
Марка: Damianitza Winery
Ракия Дамяна 1лТази ракия е бленд от дестилати, дестилирани в интервала 1999-2002 година.Различните вина са дестилирани до различен градус, като това е определяно органолептично за всеки един.Дестилатите са отлежали в дъбови бъчви, които преди това са били използвани за вино.Така те получават доп..
51,70 лв.
Ямболска Гроздова Ракия е един от най-популярните продукти на “Винпром Ямбол” и се произвежда от 30-те години на миналия век. За производството на ракията се използват сортовете Червен Мискет, Ркацители и Димят.Използването на оригинална технология, разработена от “Винпром Ямбол” я правят любима..
5,70 лв.
Пещерска Гроздова се прави от грижливо подбрани гроздови селекции, собственост на „Винпром Пещера“ АД, и висококачествени дестилати, които създават характерния й мек и хармоничен вкус.Има чудесен златист цвят и класическите 40% алкохол.Алк.: 40% Разфасовка: 350мл..
6,30 лв.
Марка: Вини Сливен
Ракията “Сливенска перла” се произвежда по специална технология от ароматните сортове грозде „Перл Дьо Ксаба“ и „Мускат О‘тонел”, разпространени в района на гр. Сливен.Отлежава една година преди бутилиране.Ракията е с жив, бледожълт до кeхлибарен цвят, нежен и фин специфичен аромат, свойствен за ..
16,79 лв.
Ракия Карнобатска Гроздова 1лКарнобатска Гроздова е единствената ракия на българския пазар, която постига уникалната си чистота със силата на древен християнски обред.Тайната е в сребърния кръст, който технолозите на „Винпром Карнобат“ всяка година потапят в съдовете веднага след изваряването й.Т..
14,69 лв.
Описание:„Пещерска Отлежала” се получава чрез дестилация на селектираните сортове грозде – ркацители, юни блан, димят и памид.Отлежава от 6 месеца до 1 година в дъбови бъчви. Класически градус – 40%. „Пещерска Отлежала” е многократен носител на отличия.Световни и родни дегустатори и специалис..
13,33 лв.
Ямболска Гроздова Ракия е един от най-популярните продукти на “Винпром Ямбол” и се произвежда от 30-те години на миналия век.За производството на ракията се използват сортовете Червен Мискет, Ркацители и Димят.Използването на оригинална технология, разработена от “Винпром Ямбол” я правят любима ..
14,12 лв.
Пещерска Отлежала Ракия се получава чрез дестилация на селектираните сортове грозде – ркацители, юни блан, димят и памид.Отлежава от 6 месеца до 1 година в дъбови бъчви. Класически градус – 40%.„Пещерска Отлежала” е многократен носител на отличия.Световни и родни дегустатори и специалисти я познав..
9,71 лв.
Ямболска Гроздова Ракия е един от най-популярните продукти на “Винпром Ямбол” и се произвежда от 30-те години на миналия век.За производството на ракията се използват сортовете Червен Мискет, Ркацители и Димят.Използването на оригинална технология, разработена от “Винпром Ямбол” я правят любима ..
7,84 лв.
Ракия Троянска СливоваТроянска обикновена сливова ракия е със запазен аромат и вкус на узрели сини сливи.Алк.: 38% Разфасовка: 700мл..
15,00 лв.
Ракия Поморийска Специална Специална ракия със специфичен аромат и нежен финал.Гроздова специална ракия със специфичен аромат и нежен финал.Ракия произведена по специална технология с френска дестилационна техника.Алк.: 40% Разфасовка: 700мл..
13,64 лв.
Ракия Бургас 63 БарелБургас 63 е супер премиум ракия, проуизведена от сорта Мускат Отонев и отлежава най-малко 5 години в дъбови бъчви.Най-доброто грозде от реколтата се превръща в Бургас 63 Барел.Тя е уверено великолепие от контрасти—студените тонове от белия и синия цвят на високата бутилка приятн..
21,51 лв.
Карнобатска Гроздова е единствената ракия на българския пазар, която постига уникалната си чистота със силата на древен християнски обред.Тайната е в сребърния кръст, който технолозите на „Винпром Карнобат“ всяка година потапят в съдовете веднага след изваряването й.Така ракията се пречиства до ..
11,25 лв.
Марка: Vinex Preslav
Ракия Рубаят Специална Гроздова 700млСпециална гроздова ракия, произведена посредством класическа двойна дестилация на вино от сортовете Шардоне и Совиньон Блан, за да се постигне максимална сортова изява и богатство на вкуса.Алк.: 40% Разфасовка: 700мл..
31,29 лв.
Пещерска Гроздова се прави от грижливо подбрани гроздови селекции, собственост на „Винпром Пещера“ АД, и висококачествени дестилати, които създават характерния й мек и хармоничен вкус.Има чудесен златист цвят и класическите 40% алкохол.Алк.: 40% Разфасовка:  500мл..
8,47 лв.
„Стралджанска мускатова отлежала ракия” е винена дестилатна спиртна напитка, която отлежава в дъбови бъчви минимум 6 месеца до 1 година,което придава фин дъбов нюанс на финала.Аромат:Приятен мускатов аромат, съчетание от роза и индрише, типичен за сорта грозде „Мускат Отонел”.Цвят:Искрящ, бистър, ..
18,19 лв.
Ракия Троянска Балканска КайсияБлага спиртна напитка от сърцето на Балкана.С наситен кайсиев аромат. Алк.: 38%Разфасовка: 700мл  ..
10,18 лв.
Карнобатска Гроздова  е единствената ракия на българския пазар, която постига уникалната си чистота със силата на древен християнски обред.Тайната е в сребърния кръст, който технолозите на „Винпром Карнобат“ всяка година потапят в съдовете веднага след изваряването й.Така ракията се пречист..
8,17 лв.
Ямболска Гроздова Ракия е един от най-популярните продукти на “Винпром Ямбол” и се произвежда от 30-те години на миналия век.За производството на ракията се използват сортовете Червен Мискет, Ркацители и Димят.Използването на оригинална технология, разработена от “Винпром Ямбол” я правят любима ..
10,52 лв.
Ракия Поморийска Гроздова е класическа гроздова ракия.Отличава се с характерен аромат, мек и хармоничен вкус.Произведена по класическа българска технология.Алк.: 40% Разфасовка: 200мл..
3,99 лв.
Марка: Korten Winery
КОРТЕН РЕЗЕРВА ОТЛЕЖАЛА МУСКАТОВА РАКИЯ е висококачествена ракия, създадена по специална технология чрез дестилация на вино от цяло грозде от сорта Мускат Отонел, с цел да се постигне интензивен сортов аромат.Гроздето за тази ракия е ръчно брано в касетки, от избран лозов масив.Ракията отлежава ..
36,75 лв.
Марка: Bononia Estate
Ракия Бонония 500мл / Rakia Bononia 500mlСорт: Черноморски брилянтПроизход: Черноморски регионТип: Отлежала над 3 години в подбрани за целта 500 литрови дъбови бъчви от странджански дъб. Произведена след прецизна фракционна дестилация.Дегустационна оценка:Притежава жив сламено – жълт цвят и фин..
43,99 лв.
Kласическа гроздова ракия Бургас Бургаска гроздова ракия е класическа ракия, произведена от винен дестилатПРОЦЕС НА ОБРАБОТКАПроизведена по класическа българска технология.Алк.: 40%Разфасовка: 1.5л  ..
23,61 лв.
Марка: Vinex Slavyantsi
Сунгурларска отлежала ракия е с типичен характерен аромат и цвят придобит от отлежаване в дъбови бъчви.Вкусът е доминиран от приятна дъбова изява, без острота, с приятен и мек финал.Ароматът има меко начало, приятна плодовост във воала на елегантна барикова зрялост.Богат вкус, с добра структура, ..
16,79 лв.
Марка: Vinex Preslav
Ракия Рубаят Специална Гроздова Отлежала 15гСпециална гроздова ракия, произведена посредством класическа двойна дестилация на вино от сортовете Ризлинг и Шардоне, за да се постигне максимална сортова изява и богатство на вкуса.Алк.: 40% Разфасовка: 700мл..
31,29 лв.
Марка: Karabunar Winery
Ракия Културна Отлежала 500млРакия Културна Отлежала заема централно място в селекцията ракии на Изба Карабунар.Произвежда се по традиционна технология от винен дестилат на благодатния сорт червен мискет, отлежал не по-малко от  3 години в бъчви от български дъб.Отличава се с богат и комплексен..
20,15 лв.
Ракия Кайлъшка Гроздова 700млТрадиционна Българска напитка. Кайлъшка Гроздова ракия се произвежда по оригинална местна рецепта от регион Плевен.Мека, пивка, с фин мискетов аромат .Алк.: 40% Разфасовка: 700мл..
13,24 лв.
Марка: Tikves Winery
Лозова ракия Тиквеш / Lozova Rakija TikvesПроизведена по стара рецепта от 100% винен дестилатОтлежавала в нови и стари 300л. български дъбови бъчви за период до 3 годиниЦвят: Кехлибарено жълт;Аромат: Карамел и ванилия;Вкус: Мек и балансиран;Алкохол: 40%Разфасовка: 1л..
27,29 лв.
Бургас 63 Перлова е супер премиум ракия, произведена от сорта Перла и отлежава най-малко 5 години в дъбови бъчки.Бургас 63 Перлова е направена изцяло от грозде Перла и отлежава най-малко пет години в дъбови бъчви.Тя дава различна дефиниция за елитна ракия с аромати, напомнящи трюфели и финес, който ..
24,66 лв.
Марка: Вини Сливен
Ракията „Сливенска перла-барел” се произвежда по специална технология от ароматните сортове грозде„Перл Дьо Ксаба“ и „Мускат О‘тонел”, разпространени в района на гр. Сливен.Ракията е с кeхлибарен цвят, нежен и фин специфичен аромат, свойствен за сортовия аромат на използваното грозде.Приятният му..
19,43 лв.
Пещерска Отлежала ракия се получава чрез дестилация на селектираните сортове грозде – ркацители, юни блан, димят и памид.Отлежава от 6 месеца до 1 година в дъбови бъчви. Класически градус – 40%.„Пещерска Отлежала” е многократен носител на отличия.Световни и родни дегустатори и специалисти я познав..
17,17 лв.
Ракия Исперих Кайсиева 500млИзящна ракия от внимателно подбрани, добре узрели кайсии от поречието на река Дунав.Отличава се с интензивния си завладяващ аромат на кайсии.Вкусът е мек, хармоничен и елегантен,с експлозивни кайсиеви тонове и дълъг запомнящ се финал.Подходяща за поднасяне както преди,..
15,22 лв.
Ракия Троянска Сливова Отлежала 3гЕмблематичната Троянската отлежала сливова ракия, отлежала не по-малко от 6 месеца в дъбови бъчви до постигане на характерния златист цвят, аромат и мек вкус е позната на всеки един българин. Тази ракия е готова да задоволи и най-взискателните познавачи на качест..
17,12 лв.
Марка: Korten Winery
Ракия Кортен Отлежала Мускатова 500млЗа получаването на дестилата за тази ракия се използва прецизно подбрано грозде от сорта „Мускат Отонел“, който се винифицира при специални условия за оптимална изява на сортовия потенциал. Отлежава в „златни” дъбови бъчви, повече от 5 години за добиване на ..
16,79 лв.
Марка: Yeni Raki
Yeni Raki / Йени РакияАнасонова напитка No. 1 в света! Произведена от най-фините гроздови сортове от Анадола, с добавка на зрънца звезден анасон,тази магическа напитка има 69 годишна история и е най-продаваната анасонова напитка в света (според Impact Databank 2012)!Алк.: 45%Разфасовка: 700мл ..
25,93 лв.
Ракия Пещерска Мускатова е произведена от ароматния сорт грозде Мускат Отонел Цвят: Бистра, прозрачна.Аромат: Богат мускатов аромат.Вкус: Фин плътен вкус на добре узрял мускат. Пещерска Мускатова ракия е достоен член на семейството на ракия Пещерска и притежава характерното високо качест..
20,68 лв.
Ракия От Избата Братя Минкови съчетава традициите на старите майстори, както и очакванията и изискванията на новото време и неговите високи технологични възможности.Хармонична и деликатна, Ракия От Избата Братя Минкови носи усещане за приятна сладост и дълъг ароматен финал. Вид ракия: гроздо..
16,73 лв.
Ракия Кехлибар 700млПроизведена по старинен тракийски метод.След изваряването на ракията, в нея са потапяни късчета естествен кехлибар.Способността му на естествен филтър елиминира токсините и остатъчните продукти в течностите.Така ракия “Кехлибар” получава своя чист, мек и балансиран вкус.Притежава..
14,35 лв.
Марка: Zestoka Zemunska
Zestoka Zemunska Sliva 5YO 700ml / Ракия Жестока Земунска Сливова 5г 700млPrirodna Rakija Zestoka Zemunska Sljiva PremiumПроизведена от вискокачествени отбрани сортове сливи, отлежала 5 години.Алк.: 40%Разфасовка: 700мл..
29,29 лв.
Показани са от 1 до 48 от 118 резултата (3 страници)