Меню
Вашата Количка

Доставка и плащане

Условия за доставка

За територията на гр.Велинград:

Доставките на поръчки за територията на град Велинград се извършват директно от „Диди Ко” ЕООД. Срокът за доставка е 36 часа, като за поръчки, направени до 12:00 часа в работен ден, доставянето става още същия ден. За поръчки, направeни след 12:00 часа, доставката се изпълнява през следващия работен ден.

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

В случай че клиентът желае експресна доставка, срокът за нейното финализиране е 2 часа след получаването на заявката в системата.

Експресната доставка е валидна само за град Велинград, извършва се само в рамките на работното време на фирмата, а цената ѝ е фиксирана – 10.00 лв., независимо от стойността на покупката.

ДОСТАВКА С ФИКСИРАН ЧАС 

Ако клиентът желае доставяне на продукти във фиксиран час, поръчката му се изпълнява през следващия работен ден, след деня на поръчката. Допустима е разлика от +/- 15 минути от посочения от клиента час. Доставката с фиксиран час е възможна за територията на град Велинград. Когато упоменете, че желаете доставяне на поръчаните стоки в конкретен час, наш служител ще се свърже с Вас, за да потвърдите заявката си. Връзката се осъществява посредством предоставения от Вас телефонния номер, който сте посочили при регистрацията си. Цената на доставка с фиксиран час е 12,00 лв.

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Бързата поръчка е различна от Експресната доставка. Разликата се състои в това, регистриралият се потребител нe трупа наградни точки.

Безплатна доставка

Получавате безплатна доставка за поръчки над 100лв.

За територията на страната:
Поръчаните продукти на територията на останалата част от страната се доставят посредством куриерските фирми „Спиди” и „Еконт”. Срокът за доставка е 2 работн дни или 48 часа след подадената заявка. Клиентът има право да избере друга фирма посредник, която да достави поръчката.

Важно:
По смисъла на чл. 25, ал. 2 Наредба 18 от 13 декември 2006 г. за регистриране и отчитане чрез фискални устройства на продажбите в търговските обекти, изискванията към софтуерите за управлението им и изискванията към лицата, които извършват продажби чрез електронен магазин, всеки клиент получава фискален бон, издаден от доставчика на стоките. Когато клиентът заплаща в брой, се използва Пощенски паричен превод (ППП)/ Наложен платеж, като куриерът, в качеството му на оператор за извършване на ППП по смисъла на Закона за пощенските услуги, задължително издава платежен документ, съответстващ на стойността на покупката. Клиентът запазва документа, който замества касовата бележка, като доказателство за извършеното от него плащане.

ПОЧИВНИ ДНИ

Доставка не се извършва в почивните дни (събота и неделя), както и по време на официалните празници.
Фирма „Диди Ко” ЕООД запазва правото си да променя цените и асортимента по свое усмотрение и когато основателни причини го налагат, както и да отказва доставка поради изчерпана наличност.

Начини на плащане
Всички цени на стоки в електронния магазин са в български лева, с включен ДДС.
Цените са за единично количество и не включват разходите за доставка, освен ако не е изрично упоменато.
Начините за заплащане на цената и разходите за доставка са:
    • посредством наложен платеж - при доставка сумата се заплаща в брой от страна на клиента или от трето лице, което освобождава пратката от името на клиента;
    • с кредитна или дебитна карта;
    • по банков път, чрез паричен превод по сметката на „Диди Ко” ЕООД;
   
При избор на някой от посочените по-горе начини на плащане, клиентът – потребител, по смисъла на чл. 53, ал. 1 от Закона за защита на потребителите, декларира съгласие за извършване на авансово плащане на стоките.
* В случай че плащането е извършено с банкова (дебитна или кредитна) карта,  възстановяването на суми се извършва чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането, в срок от 5 работни дни.

* За да извършвате плащания по банков път, моля използвайте следните данни:
Банка: УниКредит Булбанк
IBAN:  BG18UNCR70001519539569
BIC: UNCRBGSF
Получател: Диди Ко ЕООД


Важно: Основание за плащане: Моля, посочете номер на поръчка!