Меню
Вашата Количка

Комбо предложения

Vodka Zubrowka Biala 700ml / Водка Зубровка Бяла 700млУникална, кристално чиста водка с високо качество. Нежният и вкус се дължи на специално подбраното зърно, от което се произвежда. Вдъхновена е от непроходимите в зимно време територии на Puszcza Białowieska – една от малкото гори в Евро..
79,99 лв.
Vodka Zubrowka Bison Grass / Водка Зубровка Байзън ГраасНай - специфичното нещо, което отличава водка Зубровка от всички останали е стръчкето бизонова трева, което присъства във всяка една бутилка.Този вид тревна билка, расте единствено в Полша и по-конкретно в гората Бяуовиежа.В отдалечени, ненасел..
83,99 лв.
Водката Zubrowka CZARNA е вдъхновена от тъмния въглен, използван за уникалния процес на филтриране и идва от дъб Беловежа.Водка с несравнима мекота и безупречна чистота. Алк.: 40% Разфасовка: 700мл..
135,99 лв.
Vodka Zubrowka Biala 1l / Водка Зубровка Бяла 1лУникална, кристално чиста водка с високо качество. Нежният и вкус се дължи на специално подбраното зърно, от което се произвежда. Вдъхновена е от непроходимите в зимно време територии на Puszcza Białowieska – една от малкото гори в Европа, ос..
109,99 лв.
Liqueur Zubrowka Rose 700ml / Ликьор Зубровка Роза 700млZubrowka Rose е лек и освежаващ ликьор, създаден съобразно високите стандарти, отговарящи на марката. Вкус: диви горски малини и червени боровинки. Аромат: плодов аромат с нотки на шипки и хвойна. Zubrówka Rosé е идеален вариант ..
90,99 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)