Меню
Вашата Количка

Водка

Vodka Zubrowka Bison Grass / Водка Зубровка Байзън ГраасНай - специфичното нещо, което отличава водка Зубровка от всички останали е стръчкето бизонова трева, което присъства във всяка една бутилка.Този вид тревна билка, расте единствено в Полша и по-конкретно в гората Бяуовиежа.В отдалечени, нена..
13,72 лв.
Vodka Zubrowka Bison Grass / Водка Зубровка Байзън ГраасНай - специфичното нещо, което отличава водка Зубровка от всички останали е стръчкето бизонова трева, което присъства във всяка една бутилка.Този вид тревна билка, расте единствено в Полша и по-конкретно в гората Бяуовиежа.В отдалечени, ненасел..
83,99 лв.
Vodka Zubrowka Biala 700ml / Водка Зубровка Бяла 700млУникална, кристално чиста водка с високо качество. Нежният и вкус се дължи на специално подбраното зърно, от което се произвежда. Вдъхновена е от непроходимите в зимно време територии на Puszcza Białowieska – една от малкото гори в Евро..
79,99 лв.
Водката Zubrowka CZARNA е вдъхновена от тъмния въглен, използван за уникалния процес на филтриране и идва от дъб Беловежа.Водка с несравнима мекота и безупречна чистота. Алк.: 40% Разфасовка: 700мл..
21,52 лв.
Марка: Danzka Vodka
Vodka Danzka / Водка ДанскаДанска водка е датска водка.Произведена от датско зърно, бутилирана в Дания, за износ в целия свят.Данска водка е произведена за първи път през 1989г , а от 1 Април 2013 е собственост на немска компания Waldemar Behn GmbH, но продължава да се произвежда в Дания.Данска водк..
19,94 лв.
Марка: Vodka Extra Zytnia
Vodka Extra Zytnia 1l / Водка Екстра Житна 1лExtra Zytnia е полска водка от ръжени зърна, произведена от 100% неутрален спирт от ръжени зърна. Марката се смята за „ретро“ в Полша, връщайки се към духа на водката, както е произведена преди едно поколение. Zytnia всъщност е една от най-стари..
14,42 лв.
Марка: Vodka Extra Zytnia
Vodka Extra Zytnia 700ml / Водка Екстра Житна 700млExtra Zytnia е полска водка от ръжени зърна, произведена от 100% неутрален спирт от ръжени зърна. Марката се смята за „ретро“ в Полша, връщайки се към духа на водката, както е произведена преди едно поколение. Zytnia всъщност е една от най..
10,99 лв.
Vodka Zubrowka Biala 1l / Водка Зубровка Бяла 1лУникална, кристално чиста водка с високо качество. Нежният и вкус се дължи на специално подбраното зърно, от което се произвежда. Вдъхновена е от непроходимите в зимно време територии на Puszcza Białowieska – една от малкото гори в Европа, ос..
109,99 лв.
Водката Zubrowka CZARNA е вдъхновена от тъмния въглен, използван за уникалния процес на филтриране и идва от дъб Беловежа.Водка с несравнима мекота и безупречна чистота. Алк.: 40% Разфасовка: 700мл..
135,99 лв.
Водка Русский Стандарт Ориджинъл е призната като върховен пример, който да служи като еталон за останалите руски водки. Съобразена с оригиналната рецепта на Дмитрий Менделеев, тя представлява великолепено мек алкохол, който запазва характерния “хлебен” вкус на традиционната руска водка. Произвед..
3,78 лв.
Марка: Smirnoff
Vodka Smirnoff / Водка СмирновСмирноф червен етикет е руска водка, която е тройно дестилирана, за да остане само чист етилов спирт.След това водката бива филтрирана десетократно през дървени въглища от полска сребърна бреза в продължение на осем часа.На този процес се дължи и липсата на вкус, мирис ..
24,58 лв.
Марка: Vodka Finlandia
Vodka Finlandia / Водка ФинландиаЕдинствената водка, която се прави с чиста глетчерна водаот изворите, образували се при разтапяне на ледниците във Финландия преди 10 000 години.Дестилира се над 250 пъти, спазвайки 400-годишна технология (тайна на финландските майстори). Разфасовка:50mlАлкохолно ..
2,21 лв.
Водка Русский Стандарт Ориджинъл е призната като върховен пример, който да служи като еталон за останалите руски водки.Съобразена с оригиналната рецепта на Дмитрий Менделеев, тя представлява великолепено мек алкохол, който запазва характерния “хлебен” вкус на традиционната руска водка.Произведена в ..
22,88 лв.
Русский Стандарт Ориджинъл водка е призната като върховен пример, който да служи като еталон за останалите руски водки.Съобразена с оригиналната рецепта на Дмитрий Менделеев, тя представлява великолепено мек алкохол, който запазва характерния “хлебен” вкус на традиционната руска водка.Произведена в ..
30,96 лв.
Марка: Vodka Extra Zytnia
Vodka Extra Zytnia 500ml / Водка Екстра Житна 500млExtra Zytnia е полска водка от ръжени зърна, произведена от 100% неутрален спирт от ръжени зърна. Марката се смята за „ретро“ в Полша, връщайки се към духа на водката, както е произведена преди едно поколение. Zytnia всъщност е една от най..
7,54 лв.
Марка: Vodka Absolut
Водка Абсолют е шведска водка, направена единствено от натурални съставки и за разлика от други водки, няма добавена захар.Характерният ѝ пивък житен вкус е богат, комплексен и мек, завършващ с лека нотка на сушени плодове.Подробности за производителя:Åhus, Sweden, The Absolut Company Ab, 117 97 Сто..
25,78 лв.
Марка: Vodka Absolut
Водка Абсолют е шведска водка, направена единствено от натурални съставки и за разлика от други водки, няма добавена захар.Характерният ѝ пивък житен вкус е богат, комплексен и мек, завършващ с лека нотка на сушени плодове.Държава: ШвецияАлкохолно съдържание: 40%Подробности за производителя:Åhus, Sw..
1,94 лв.
Марка: Vodka Stolichnaya
Vodka Stolichnaya / Водка СтоличнаяТри ключови елемента отличават Stolichnaya.Първо, дестилира се от зимна пшеница, която е най-вкусната пшеница, а не от царевица или друг вид зърно.Второ, Stolichnaya използва най-чистата, най-меката ледникова вода.Трето, Stolichnaya е внимателно филтрирана, както п..
17,99 лв. 21,42 лв.
Марка: Hlibny Dar Vodka
Vodka HLIBNY DAR 1l / Водка Хлебни Дар 1л Безупречна украинска водка, опияняваща сензация, избрана от международния алкохолен елит. Водката е призната от световната класация, има много уважавани награди и с право заема място в челната тройка, заедно с добре познати гиганти Smirnoff и Absol..
14,36 лв. 15,12 лв.
Марка: Vodka Absolut
Водка Абсолют е шведска водка, направена единствено от натурални съставки и за разлика от други водки, няма добавена захар.Характерният ѝ пивък житен вкус е богат, комплексен и мек, завършващ с лека нотка на сушени плодове.Държава: ШвецияАлкохолно съдържание: 40%Подробности за производителя:Åhus, Sw..
19,32 лв.
Марка: Vodka Extra Zytnia
Vodka Extra Zytnia 1.500ml / Водка Екстра Житна 1.500млExtra Zytnia е полска водка от ръжени зърна, произведена от 100% неутрален спирт от ръжени зърна. Марката се смята за „ретро“ в Полша, връщайки се към духа на водката, както е произведена преди едно поколение. Zytnia всъщност е една от..
23,08 лв.
Марка: Kurant Vodka
Vodka Kurant Crystal 1l / Водка Курант Кристал 1лВодката Kurant Crystal се произвежда от висококачествени органични зърна и преминава през внимателен процес на дестилация. Дестилира се седем пъти и след това се филтрира старателно четири пъти. За производството се използва само чиста извор..
82,99 лв. 87,47 лв.
Марка: Kozak Vodka
Vodka Kozak 1l / Водка Козак 1лВодка KOZAK включва само най-доброто:Украинска Водка произведена по древна технология за обогатяване и омекотяване с пшеничен хляб;ароматен алкохол от сладка детелина, копър и липов цвят, които предават лек вкус на подправки и билков аромат;Създадена специално за почит..
15,12 лв.
Марка: Vodka Finlandia
Vodka Finlandia / Водка ФинландиаЕдинствената водка, която се прави с чиста глетчерна водаот изворите, образували се при разтапяне на ледниците във Финландия преди 10 000 години.Дестилира се над 250 пъти, спазвайки 400-годишна технология (тайна на финландските майстори).Разфасовка:1lАлкохолно съдърж..
25,92 лв.
Марка: Vodka Finlandia
Vodka Finlandia / Водка ФинландиаЕдинствената водка, която се прави с чиста глетчерна водаот изворите, образували се при разтапяне на ледниците във Финландия преди 10 000 години. Дестилира се над 250 пъти, спазвайки 400-годишна технология (тайна на финландските майстори). Разфасовка:200mlАлкохолн..
7,02 лв.
Марка: Smirnoff
Vodka Smirnoff  / Водка СмирновСмирноф червен етикет е руска водка, която е тройно дестилирана, за да остане само чист етилов спирт.След това водката бива филтрирана десетократно през дървени въглища от полска сребърна бреза в продължение на осем часа.На този процес се дължи и липсата на вкус, ..
17,22 лв.
Марка: Smirnoff
Vodka Smirnoff / Водка СмирновСмирноф червен етикет е руска водка, която е тройно дестилирана, за да остане само чист етилов спирт. След това водката бива филтрирана десетократно през дървени въглища от полска сребърна бреза в продължение на осем часа. На този процес се дължи и липсата на вкус, м..
7,77 лв.
Марка: Vodka Finlandia
Vodka Finlandia / Водка ФинландиаЕдинствената водка, която се прави с чиста глетчерна водаот изворите, образували се при разтапяне на ледниците във Финландия преди 10 000 години.Дестилира се над 250 пъти, спазвайки 400-годишна технология (тайна на финландските майстори).Разфасовка:700mlАлкохолно съд..
21,52 лв.
Марка: Vodka Finlandia
Vodka Finlandia / Водка ФинландиаЕдинствената водка, която се прави с чиста глетчерна водаот изворите, образували се при разтапяне на ледниците във Финландия преди 10 000 години.Дестилира се над 250 пъти, спазвайки 400-годишна технология (тайна на финландските майстори). Разфасовка:500mlАлкохолно..
16,79 лв.
Водка Чиста Роса Органик 500мл Organic Vodka Chisti Rosi е първокласна органична водка 500мл в подаръчна кутия. Това е първата кашерна, ръчно изработена, органична водка от Русия, сертифицирана в съответствие с европейските и американските изисквания за производството на биологични продукт..
52,50 лв.
Марка: Beluga Noble
Vodka Beluga Noble 50ml / Водка Белуга Нобъл 50млBeluga Noble е елегантна водка, която заема водеща позиция в сегмента на супер премиум алкохолните продукти. Тя комбинира дългогодишните руски традиции при производството на водка с модерните методи за дестилация. Една от най-важните съставки в нея..
10,29 лв.
Марка: Tenjaku
Japanese Vodka Tenjaku 700ml / Японска водка Теняку 700млМекота, получена чрез техниката на комбиниране на коджи малц с полиран японски ориз. По време на процеса на филтриране се използва смес от брезов и бамбуков въглен, за да се изостри вкусът, което води до лек аромат и мек, но освежаващ вку..
35,99 лв. 39,90 лв.
Марка: Vodka Laplandia
Vodka Laplandia Eclipse / Водка Лапландия Еклипс Супер Премиум Водка Лапландия Еклипс Супер Премиум е бутилирана в уникална бутилка, потъмнена от Еклипс и с 24 каратова позлатена декорация.Съдържа един от естествените подсладители на природата – ксилитол, който се намира дълбоко в горите ..
61,95 лв.
Vodka Avokado 700ml / Водка Авокадо 700млУкраинска чиста водка, филтрирана с авокадо и зелени краставици. Ароматът е леко прахообразен и мазен, но има и свежест на краставица.Сладък и тръпчив в устата, свеж, много зелена краставица, но и леко пиперлив. Финалът е сгряващ - сладост от кардам..
11,17 лв. 11,76 лв.
Vodka Zubrowka Biala 700ml / Водка Зубровка Бяла 700млУникална, кристално чиста водка с високо качество. Нежният и вкус се дължи на специално подбраното зърно, от което се произвежда. Вдъхновена е от непроходимите в зимно време територии на Puszcza Białowieska – една от малкото гори в Евро..
12,85 лв.
Vodka Legend Of Kremlin / Водка Легенда КремляВодка "Легенда Кремля" (40%) е произведена от специално зърно "Лукс" (съдържащо 96,5% чист алкохол), мека артезианска вода и естествени съставки, които й придават специален вкус и уникален, изискан аромат. "Легендата на Кремъл" ни връща към люлката н..
81,06 лв.
Марка: Vodka Koskenkorva
Vodka Koskenkorva / Водка КоскенкорваМного качествена бистра водка от Koskenkorva във Финландия.Дестилиран над 250 пъти (без грешка), той се произвежда от ледникова вода и ечемик от собствените полета на дестилерията, което води до изключително чиста водка.Разфасовка: 1000 mlАлкохолно съдържание: ..
25,73 лв.
Марка: Grey Goose Vodka
Водка Грей Гус / Vodka Grey Goose е уникална водка, която се произвежда в гастрономическата столица на света – France. Необходими са само две съставки: специално подбрана фина френска пшеница и чиста изворна вода, филтрирана по естествен път през варовик. Целият процес, от пшеничените полета до з..
10,29 лв.
Водка Чиста Роса Органик 700мл Organic Vodka Chisti Rosi е първокласна органична водка 700мл в подаръчна кутия. Това е първата кашерна, ръчно изработена, органична водка от Русия, сертифицирана в съответствие с европейските и американските изисквания за производството на биологични продукт..
115,50 лв.
Vodka Legend Of Kremlin Gift Box Gold 700ml / Водка Легенда Кремля Книга Златна 700млВодка "Легенда Кремля" (40%) е произведена от специално зърно "Лукс" (съдържащо 96,5% чист алкохол), мека артезианска вода и естествени съставки, които й придават специален вкус и уникален, изискан аромат. "Лег..
81,06 лв.
Марка: Vodka Laplandia
Vodka Laplandia Super Premium / Водка Лапландия Супер ПримиъмТози продукт е основният от линията на Лапландия. Неговата неоспорима мекота и чистота са се доказали чрез множеството международни награди. Изключително меката вода, заедно с висококачествения неутрален житен алкохол са достатъчни, за ..
41,89 лв.
Марка: Celsius Vodka
Vodka CELSIUS 1l / Водка Целзиус 1лЛеката водка CELSIUS се произвежда по иновативна технология, която включва:трикратно смесване на спирт;трикратно омекотяване;трикратно филтриране;Високите стандарти за качество правят тази напитка продукт от най-висок клас.Алк.: 40%Разфасовка: 1л..
14,49 лв.
Sobieski Premium Vodka 200ml / Водка Собиески Премиум 200мл червенаВодка, произведена предимно от известната ръж “Данковски” – уникално зърно използвано от ранните години на века за производство на водка с изключително качество и характерен вкус. Единствената полска водка доставяна при извънред..
3,62 лв.
Марка: Wild Duck Vodka
Водка Дикая Утка 500млПроизход БеларусАлк.: 40%Разфасовка: 500мл..
11,55 лв.
Водка Белая Сова на първо място внушава елегантност, внимание към детайла, естетика и чист перфекционизъм.Метафорите на бутилката разкриват една премиумна водка, скицирана от спиртните архитекти на Белуга.Белая Сова е един различаващ се лукс, който доставя удоволствие със своята нежна мекота и бу..
34,64 лв.
Марка: Smirnoff
Vodka Smirnoff  / Водка СмирновСмирноф червен етикет е руска водка, която е тройно дестилирана, за да остане само чист етилов спирт.След това водката бива филтрирана десетократно през дървени въглища от полска сребърна бреза в продължение на осем часа.На този процес се дължи и липсата на вкус, ..
1,89 лв.
Марка: Nemiroff Vodka
Vodka Nemiroff De Luxe 700ml / Водка Немироф Де Лукс 700млNEMIROFF DE LUXEПовече от водка.Уникален продукт създаден,за да промени виждането на потребителя за водката.От години Nemiroff пази имиджа си на мъжки бранд,създавайки продукта си основно за представителите на силната част.Но времето се проме..
19,99 лв. 27,29 лв.
Марка: Grey Goose Vodka
Водка Грей Гус /  Vodka Grey Goose е уникална водка, която се произвежда в гастрономическата столица на света – France.Необходими са само две съставки: специално подбрана фина френска пшеница и чиста изворна вода, филтрирана по естествен път през варовик.Целият процес, от пшеничените полета до ..
77,99 лв. 94,49 лв.
Показани са от 1 до 48 от 182 резултата (4 страници)