Меню
Вашата Количка

Ouzo Plomari

Ouzo Plomari
Марка: Ouzo Plomari
 Ouzo Plomari 200ml / Узо Пломари 200млХарактерният вкус и особеният аромат на Узо Пломари са резултат от фамилна рецепта, наследена от Исидорос Арванитис, която той e запазил в дълбока тайна. Рецептата се дели на две части: една за първата и една за втората ..
6,83 лв.
Марка: Ouzo Plomari
Ouzo Plomari 1l / Узо Пломари 1лХарактерният вкус и особеният аромат на Узо Пломари са резултат от фамилна рецепта,наследена от Исидорос Арванитис, която той e запазил в дълбока тайна. Рецептата се дели на две части: една за първата и една за втората дестилация. В..
24,98 лв.
Марка: Ouzo Plomari
Ouzo Plomari 700ml / Узо Пломари 700млХарактерният вкус и особеният аромат на Узо Пломари са резултат от фамилна рецепта,наследена от Исидорос Арванитис, която той e запазил в дълбока тайна...
19,34 лв.
Марка: Ouzo Plomari
 Ouzo Plomari 500ml / Узо Пломари 500млХарактерният вкус и особеният аромат на Узо Пломари са резултат от фамилна рецепта, наследена от Исидорос Арванитис, която той e запазил в дълбока тайна. Рецептата се дели на две части: една за първата и една за втората ..
15,32 лв.
Марка: Ouzo Plomari
Ouzo Arion 700ml / Узо Арион 700млЗа производството на Ouzo Arion се използват само подбрани билки, семена от анасон и чиста вода.Този сложен метод на производство вече се забелязва в аромата, който носи интензивни нотки на анасон, комбиниран с билкови аромати и изпълва стаята. Небцето е завладян..
12,06 лв.
Марка: Ouzo Plomari
Ouzo Adolo Plomari 1l / Узо Адоло Пломари 1лАроматът е чист, анасонов, с нотки на фенел, канела и лайка.Вкусът е плътен, анасонов, хармоничен.Финалът е с умерена продължителност, мек и сладък. Алк.: 42% Разфасовка: 1л..
35,90 лв. 39,89 лв.
Марка: Ouzo Plomari
Ouzo Adolo Plomari 700ml / Узо Адоло Пломари 700млАроматът е чист, анасонов, с нотки на фенел, канела и лайка.Вкусът е плътен, анасонов, хармоничен.Финалът е с умерена продължителност, мек и сладък.Алк.: 42%Разфасовка: 700мл..
29,39 лв.
Марка: Ouzo Plomari
Ouzo Plomari 700ml Limited Edition / Узо Пломари 700мл Лимитед ЕдишънХарактерният вкус и особеният аромат на Узо Пломари са резултат от фамилна рецепта, наследена от Исидорос Арванитис, която той e запазил в дълбока тайна. Рецептата се дели на две части: една за първат..
29,48 лв. 32,54 лв.
Ouzo Arion 2l
-17 % Не е налично
Марка: Ouzo Plomari
Ouzo Arion 2l / Узо Арион 2лЗа производството на Ouzo Arion се използват само подбрани билки, семена от анасон и чиста вода.Този сложен метод на производство вече се забелязва в аромата, който носи интензивни нотки на анасон, комбиниран с билкови аромати и изпълва стаята. Небцето е завладяно от в..
28,67 лв. 34,64 лв.
Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)