Меню
Вашата Количка

Twinings of London

Twinings of London
Марка: Twinings of London
Twinings Pure Camomile 20br / Чай Туинингс Лайка 20брНеустоим вкус на лайка,който ще ви накара да се отпуснете и релаксирате. Насладете се на вкусна чаша топъл чай по всяко време на деня с TWININGS Infuso.Опаковката съдържа 20 пакетчета чай, опаковани индивидуалноЧаят е подходящ  за пригот..
7,19 лв.
Марка: Twinings of London
Twinings Чай Горски Плод 25бр.Неустоими вкусове на горски плодове,които ще ви накарат да се отпуснете и релаксирате. Насладете се на вкусна чаша топъл чай по всяко време на деня с TWININGS.Опаковката съдържа 25 пакетчета чай, опаковани индивидуалноЧаят е подходящ  за приготвяне както горещ..
9,55 лв.
Марка: Twinings of London
Twinings Infuso Чай Ягода и Манго 20брНеустоим вкус на екзотично манго със сладки ягоди. Насладете се на вкусна чаша топъл чай по всяко време на деня с  TWININGS  Infuso.Опаковката съдържа 20 пакетчета чай, опаковани индивидуалноЧаят е подходящ  за приготвяне както горещ , така и..
8,35 лв.
Марка: Twinings of London
Twinings Infuso Чай Лайка Мед и Ванилия 20брНеустоим вкус на лайка, мед и ванилия. Насладете се на вкусна чаша топъл чай по всяко време на деня с  TWININGS  Infuso.Опаковката съдържа 20 пакетчета чай, опаковани индивидуалноЧаят е подходящ  за приготвяне както горещ , така и студе..
8,35 лв.
Марка: Twinings of London
Twinings Infuso Чай Ройбос Ягода и Ванилия 20брИнфузия от ройбос с аромат на ягода и ванилия. Rooibos, естествен аромат на ягода с други естествени аромати (9%), натурален аромат на ванилия (1%).Разфасовка: 20бр..
8,35 лв.
Марка: Twinings of London
Twinings Чай Ябълка Канела и Стафиди 25брTwinings Apple, Raisin & Cinnamon е направен по специална рецепта, като резултатът е превъзходен черен чай, перфектно балансиран, със страхотен вкус на ябълка, стафиди и канела и неповторим аромат.Разфасовка: 25бр..
9,87 лв.
Марка: Twinings of London
Twinings English Breakfast черен чай 25 бр Чаят TWININGS English Breakfast е смес от чист Асам и Кенийски чаени листа, отгледани в Индия. Чай съдържащ антиоксидантни вещества, с  изключителен вкус и неповторим аромат. Опаковката съдържа 25 пакетчета чай, опаковани индивидуалноЧая..
7,98 лв.
Марка: Twinings of London
Twinings Infuso Чай Мента 20бр TWININGS Infuso Мента чай е ободряваща и освежаваща смес , идеална за всяко време на деня.Опаковката съдържа 20 пакетчета чай, опаковани индивидуалноЧаят е подходящ  за приготвяне както горещ , така и студен Разфасовка: 20бр..
7,21 лв.
Twinings Зелен Чай с Мента 25бр.
Не е налично
Марка: Twinings of London
Twinings Зелен Чай с Мента 25бр.Неустоими вкусове на зелен чай и мента,които ще ви накарат да се отпуснете и релаксирате. Насладете се на вкусна чаша топъл чай по всяко време на деня с TWININGS.Опаковката съдържа 25 пакетчета чай, опаковани индивидуалноЧаят е подходящ  за приготвяне както ..
7,98 лв.
Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)